COVID-19 / Corona-virus

Het Coronavirus veroorzaakt de ziekte COVID-19. De klachten lijken in het begin vaak op een verkoudheid. Bij klachten (verkoudheid, koorts, of benauwd) blijft u thuis en komt u NIET naar de praktijk. U kunt de assistente bellen voor advies. Door strikte maatregelen van de overheid wordt verspreiding van het virus zoveel mogelijk beperkt. In verband met de uitbraak van het Coronavirus werken de huisartsen anders dan gebruikelijk. We proberen zoveel mogelijk persoonlijk contact te vermijden en werken uitsluitend op afspraak.

Bij klachten kunt u zich laten testen bij de GGD. Klik hier voor meer informatie.

Voor de patiënten in onze praktijk betekent dit het volgende:

 

Bekijk voor meer informatie de volgende websites, of vul de vragenlijst in:

Vragenlijst

Thuisarts.nl

RIVM

Uitstelbare zorg

Spreekuren van assistentes en praktijkondersteuners worden tot latere datum uitgesteld. Indien u medische klachten of vragen heeft die niet langer kunnen wachten willen we u vragen om telefonisch contact met ons op te nemen. U ontvangt een nieuwe oproep voor vervolgafspraken.

Het spreekuur van de huisarts proberen wij momenteel ook te beperken tot zorg die niet langer kan wachten.

Wij danken u voor uw begrip in deze tijd.

Coronavirus

Heeft u algemene vragen over het coronavirus? Neemt u dan contact op met het publieksnummer van het RIVM (0800) 13 51.
Maakt u zich zorgen over uw eigen gezondheid of die van uw huisgenoten? Kijk eerst op Thuisarts.nl, daar staat wat u moet doen:

Ik ben bang dat ik besmet ben met het nieuwe coronavirus
Ik wil voorkomen dat ik het nieuwe coronavirus krijg

Bent u ziek en mogelijk besmet met het coronavirus? Kom NIET naar de praktijk, maar neem telefonisch contact met ons op. Zo voorkomen we verdere verspreiding van het virus.