[vc_row top=”0px” row_mobile_style=”ipad_full_width”][vc_column][vc_custom_heading text=”Fysiotherapie Gezondheidscentrum Wesselerbrink” google_fonts=”font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:600%20bold%20regular%3A600%3Anormal”][vc_separator style=”simple”][vc_empty_space height=”35px”][vc_column_text]logo_only-fysiotherapie_wesselerbrink

Fysiotherapiepraktijk Gezondheidscentrum Wesselerbrink’ is in het Medisch Centrum Brinkheurne op 2 dagen aanwezig. Door de nauwe samenwerking van huisarts dr. Comsa en de fysiotherapeuten hebben patiënten de mogelijkheid om dichterbij huis terecht te kunnen voor fysiotherapie.

Op maandag en donderdag van 8:00 – 12:00 uur kunt u voor Fysiotherapie op afspraak terecht in het Medisch Centrum Broekheurne, Ramelebrink 7 in Enschede.

Gezondheidscentrum Wesselerbrink

Tevens kunt u ten alle tijden terecht op onze hoofdvestiging in het Gezondheidscentrum Wesselerbrink, Wesselernering 60-4 in Enschede. In onze moderne praktijk kunt u voor verschillende specialisaties terecht bij één van de zeven fysiotherapeuten die aanwezig zijn in deze praktijk:

  • Hajo van der Velde – Manueel therapeut en echografist
  • Marcel Leussink – Sportfysiotherapeut en echografist
  • Wouter Goinga – Manueel therapeut en begeleiding beweeggroepen (o.a. long en hart revalidatie)
  • Marlon Hollander – Kinderfysiotherapeut (i.o.), oedeemtherapeut en begeleiding beweeggroepen (FitGoed)
  • Jessica Oude Weernink – Algemeen fysiotherapeut en begeleiding beweeggroepen (GezondFit)
  • Laura Hemeltjen – Algemeen fysiotherapeut
  • Indie Meekens – Kinderfysiotherapeut (i.o.)

 

Wij maken in onze behandelingen gebruik van verschillende technieken, waaronder Medical Taping, Echografie en Dry-Needling.

De praktijk is ook uitgerust met een moderne en volledig uitgeruste oefenzaal voor oefentherapie in de anonymousmous phone caseelf bar bc5000 price reguliere behandelingen. Onze verschillende trainingsgroepen bewegen ook in deze zaal, voor o.a. patiënten met diabetes, COPD en rugklachten.

Contact

Fysiotherapie Gezondheidscentrum Wesselerbrink

Wesselernering 60-4

7544 JC  Enschede

053- 478 04 70

info@fgcw.nl

www.fysiotherapiewesselerbrink.nl

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator icon=”fa-info-circle” align=”left” iconcolor=”#2b4b80″][vc_column_text]

Meer diensten

Bekijk ook deze diensten die er worden aangeboden

→ SHO
→ Fysiotherapie
→ Voetencentrum Wender
→ IVMV

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]